background img
banner

Speedfitness Stúdió

009

Stúdiónk a legelső Speedfitness Stúdióként nyitott  Magyarországon, Baján, 2011 májusában. Az alakformálási-, prevenciós-, rehabilitációs- és élsport céllal érkező vendégkör kiszolgálásán túl referencia stúdióként is működött mindaddig, mig a budapesti  Andrássy úti és az Ostrom utcai stúdiók megnyitottak. Szakképzett, tapasztalt, motivált személyi edzőkkel, trendi, modern környezetben várjuk kedves vendégeinket Baja szívében, a Kossuth utcából nyíló Hattyú utca elején.
Vendégkörünk 99%-ának nem az az elsődleges életcélja, hogy kockás legyen a hasa, vagy body builder jellegű testalkatra tegyen szert. Számukra sokkal fontosabb, hogy gyermekeikkel, párjukkal, barátaikkal minőségi (és mennyiségi) időt tölthessenek, helyt álljanak a munkájukban és értékes módon töltsék el szabadidejüket.
Céljuk, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Fittebbek, karcsúbbak, feszesebbek, erősebbek akarnak lenni  – és nem akarják az életük felét a konditermekben tölteni ezért. Technológiánkkal támogatott személyi edzésünk pedig nem is lehetne jobb eszköz céljaik megvalósításához!

Aki pedig kockás hasra, dagadó izmokra, speciális sportparaméterek elérésére vágyik, szintén megtalálja számításait stúdiónkban. Edzőink táplálkozási tanácsadással, étrendkiegészítők ajánlásával, de mindössze 20 perces edzésekkel várják őket is.

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 8:00-20:00

Cím: 6500 Baja, Hattyú u. 2.

Telefon:
06/30/519-9939
06/30/383-3765

Weboldal: www.topformaban.hu