background img
banner

Kamiai Dojo

osensei1

A bajai Aikido az 1990-es évek közepe felé kezdődött Sztupovszki Géza kezdeményezésére. Jómagam, Kenéz Róbert 1997. novemberében kezdtem, közel 10-12 fővel. Köztünk volt Imre Tibor, akivel 1998. elejétől együtt vittük a klubbot, ugyanis Sztupovszki Géza elköltözött Szegedre.

Autodidaktaként gyakoroltunk. Tanárunkat Márton Imrét, – aki akkor még 2 Danos Aikidomester volt hívtuk Bajára, máskor mi mentünk hozzá Makóra tanulni. A tanulást még sok kurzus is bővítette, ahol más tanároktól is szerezhettünk tapasztalatokat.

Később Imre Tibor más szövetséghez állt és rám maradt a klub vezetése.

Az első dan vizsgámat 2004.02.22-én tettem Budapesten Tamura Nobujosi szenszei előtt. Most 3. dan fokozattal rendelkezem.

Sok helyen edzettünk a városban. A Vasvári Pál utcai sportcsarnokban kezdtünk, amit a helyi Judo csapat biztosított részünkre. Később más-más helyre költöztünk, jelenleg az Újvidéki utca 7. szám alatt, a Gyakorló iskola B épületében gyakoroljuk az Aikidot.

Edző: Kenéz Róbert

Telefon: 0670/335-6897

Edzések ideje:
Felnőtt:
Felnőtt edzéseket heti három, gyermek edzéseket heti két alkalommal tartunk. Edzéseinket a  tartjuk ahova minden érdeklődőt és sportolni vágyót szeretettel várunk.
Hétfő, Szerda, Péntek: 18:30-20:00

Gyermek:
Heti két alkalommal vannak. Ezek az edzések a sport alapjainak elsajátításán túl sok játékot is tartalmaznak. Ezek a játékok fontos szerepet töltenek be az Aikido magas szintű műveléséhez szükséges mozgáskoordináció és egyensúly érzék fejlesztésében is és ez mellet természetesen a gyerekek is így szívesebben járnak edzésre. Az Aikido a mozgás örömén túl rendszerességre, fegyelemre, pontosságra is szoktat.
Hétfő, Péntek: 17:30-18:30

Edzés helye: 6500 Baja, Újvidéki u. 7.