background img
banner

Global Fitness Centrum Sportegyesület

global2A Global Fitness 2010-ben nyitotta meg kapuit a sportolni és kikapcsolódni vágyó vendégek számára, mint a délvidék legnagyobb Fitness Wellness centruma. Baja belvárosában 1500 m2-en különálló wellnes részleg működik; fodrászat, kozmetika, műköröm, masszázs, infra szauna, álló szolárium szolgáltatásokkal, szakképzett személyzettel.

Termünk a legmodernebb edzésmódszerek igényei szerint került kialakításra, így a fitness iránt érdeklődők a Life-Fitness, és a Technogym cégek biometrikus gépein a sérülésveszély teljes kiküszöbölése mellett kezdhetik meg ismerkedésüket az egészséges életmóddal. Haladó tagjaink az egyes izomcsoportokat célirányosan és hatékonyan fejleszthetik, szinte korlátlan terhelés és maximális biztonság mellett.

A nem kizárólag háziasszonyoknak szánt elmaradhatatlan kardio gépparkunk kialakítása és fejlesztése során a régió legmodernebb és leghatékonyabb gépeit kínáljuk vendégeinknek, melyek ugyancsak Life-Fitness és Technogym termékek közül kerülnek ki. Professzionális futópadok, egyedülálló ellipszis futógépek, a klasszikus sima és háttámlás szobakerékpárok, valamint verhetetlen taposógépek állnak a vendégeink rendelkezésére. Ezzel, valamint további fejlesztéseinkkel elértük, hogy vendégeink ne csupán a jól megszokott foteljeikben érezzék magukat otthon, hanem sportolás közben is. Mindezek mellett termünkben módjukban áll kedvenc műsoraikat nézni plazmatévéink valamelyikén.

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 6:00-21:00
Szombat: 16:00-20:00
Vasárnap: 16:00-20:00

Havi felnőtt tagdíj: 6000Ft

Havi diák tagdíj: 4000Ft

Cím: 6500 Baja, Rákóczi u. 1-3

Telefon: +36306451932